한국어
LIBRARY
Communities & Collections
Researchers
Titles
Issue Date
Journals
검색
Search
Browsing by Yoo, WAuthor
All
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
전체
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
All
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 1 of 1
Daily intake assessment of saccharin, stevioside, D-sorbitol and aspartame from various processed foods in Korea
Chung, MS; Suh, HJ; Yoo, W; Choi, SH; Cho, YJ; Cho, YH; Kim, CJ
Article
Issue Date
2005
Citation
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT, v.22, no.11, pp 1087 - 1097
Publisher
TAYLOR & FRANCIS LTD
1
BROWSE
한국어
Communities & Collections
Researchers
Titles
Journals
LIBRARY