Detailed Information

Cited 0 time in webofscience Cited 0 time in scopus
Metadata Downloads

백하수오 추출물 투여가 쥐의 간과 뇌조직의 지질과산화 형성에 미치는 영향

Authors
성미경
Issue Date
2002
Publisher
한국식품영양과학회
Citation
한국식품영양과학회 제 51회 학술발표회 초록집, pp.175 - 175
Journal Title
한국식품영양과학회 제 51회 학술발표회 초록집
Start Page
175
End Page
175
URI
https://scholarworks.sookmyung.ac.kr/handle/2020.sw.sookmyung/149426
Files in This Item
There are no files associated with this item.
Appears in
Collections
생활과학대학 > 식품영양학과 > 1. Journal Articles

qrcode

Items in ScholarWorks are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Related Researcher

Researcher Sung, Mi Kyung photo

Sung, Mi Kyung
생활과학대학 (식품영양학과)
Read more

Altmetrics

Total Views & Downloads

BROWSE