한국어
LIBRARY
Communities & Collections
Researchers
Titles
Issue Date
Journals
검색
Search
Browsing by 조영심Author
All
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
전체
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
All
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 3 to 4 of 4
식약방
진소연
; 한영실;
심기현
; 김명현; 조영심; 정이지
Book
Issue Date
2015
Publisher
파워북
ISBN
9788981602635
함초 추출물 첨가가 요구르트의 품질 특성에 미치는 영향
Go to Link
조영심; 김순임; 한영실
Article
Issue Date
2008
Citation
한국식품조리과학회지, v.24, no.2, pp 212 - 221
Publisher
한국식품조리과학회
1
BROWSE
한국어
Communities & Collections
Researchers
Titles
Journals
LIBRARY