한국어
LIBRARY
Communities & Collections
Researchers
Titles
Issue Date
Journals
검색
Search
Browsing by 나유리Author
All
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
전체
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
All
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 2 of 2
마분말 첨가 파스타의 품질특성 및 제조조건 최적화
Go to Link
나유리; 윤은아;
주나미
Article
Issue Date
2011
Citation
한국식품조리과학회지, v.27, no.6, pp 691 - 700
Publisher
한국식품조리과학회
토마토분말 첨가 소시지의 제조조건 최적화 및 항산화활성
Go to Link
나유리;
주나미
Article
Issue Date
2012
Citation
한국식품조리과학회지, v.28, no.2, pp 195 - 206
Publisher
한국식품조리과학회
1
BROWSE
한국어
Communities & Collections
Researchers
Titles
Journals
LIBRARY