한국어
LIBRARY
Communities & Collections
Researchers
Titles
Issue Date
Journals
검색
Search
Browsing by 김미리Author
All
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
전체
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
All
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 4 to 6 of 6
자색당근 첨가 설기떡의 항산화 활성 및 품질 특성
Go to Link
김미리; 한영실; 김명현
Article
Issue Date
2021
Citation
한국식품영양학회지, v.34, no.1, pp 114 - 122
Publisher
한국식품영양학회
자색케일(Brassica oleracea L. var. acephala) 안토시아닌 색소의 안정성에 영향을 미치는 요인
김미리; 김명현; 한영실
Article
Issue Date
2021
Citation
Korean Journal of Food Preservation, v.28, no.6, pp 739 - 746
Publisher
Korean Society of Food Preservation
추출 방법에 따른 자색케일(Brassica oleracea L. var. acephala)의 항산화 활성 및 α-Glucosidase 저해 활성
김미리; 김명현; 한영실
Article
Issue Date
2022
Citation
한국식품영양과학회지, v.51, no.8, pp 819 - 828
Publisher
한국식품영양과학회
1
BROWSE
한국어
Communities & Collections
Researchers
Titles
Journals
LIBRARY