한국어
LIBRARY
Communities & Collections
Researchers
Titles
Issue Date
Journals
검색
Search
Browsing by 표서진Author
All
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
전체
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
All
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 4 of 4
다시마가루 첨가 발아현미 쿠키의 제조조건 최적화
Go to Link
표서진; 이선미;
주나미
Article
Issue Date
2010
Citation
한국식품조리과학회지, v.26, no.5, pp 617 - 626
Publisher
한국식품조리과학회
쌀가루를 첨가한 양배추 크림수프의 제조조건 최적화
Go to Link
박소연; 표서진;
주나미
Article
Issue Date
2010
Citation
한국식생활문화학회지, v.25, no.1, pp 54 - 60
Publisher
한국식생활문화학회
오디즙 첨가 양갱의 제조 조건 최적화
Go to Link
표서진;
주나미
Article
Issue Date
2011
Citation
한국식생활문화학회지, v.26, no.3, pp 283 - 294
Publisher
한국식생활문화학회
쥐눈이콩 첨가량을 달리한 초콜릿 제조 조건의 최적화
Go to Link
주나미
; 김보람; 표서진
Article
Issue Date
2010
Citation
대한영양사협회 학술지, v.16, no.1, pp 13 - 21
Publisher
대한영양사협회
1
BROWSE
한국어
Communities & Collections
Researchers
Titles
Journals
LIBRARY