Detailed Information

Cited 0 time in webofscience Cited 0 time in scopus
Metadata Downloads

한국인 채식주의자와 비채식주의자의 타우린 섭취량, 혈장 타우린농도 및 배설량에 관한 연구

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.author박태선-
dc.contributor.author강혜원-
dc.contributor.author장준성-
dc.contributor.author성미경-
dc.date.accessioned2022-04-19T13:06:46Z-
dc.date.available2022-04-19T13:06:46Z-
dc.date.issued1998-11-
dc.identifier.urihttps://scholarworks.sookmyung.ac.kr/handle/2020.sw.sookmyung/150193-
dc.format.extent1-
dc.language한국어-
dc.language.isoKOR-
dc.publisher한국영양학회-
dc.title한국인 채식주의자와 비채식주의자의 타우린 섭취량, 혈장 타우린농도 및 배설량에 관한 연구-
dc.typeArticle-
dc.publisher.location대한민국-
dc.identifier.bibliographicCitation한국영양학회 1998년도 추계학술대회 초록, pp 60 - 60-
dc.citation.title한국영양학회 1998년도 추계학술대회 초록-
dc.citation.startPage60-
dc.citation.endPage60-
dc.description.isOpenAccessN-
dc.description.journalRegisteredClassdomestic-
dc.identifier.urlhttps://scienceon.kisti.re.kr/srch/selectPORSrchArticle.do?cn=NPAP07959023&dbt=NPAP-
Files in This Item
Go to Link
Appears in
Collections
생활과학대학 > 식품영양학과 > 1. Journal Articles

qrcode

Items in ScholarWorks are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Related Researcher

Researcher Sung, Mi Kyung photo

Sung, Mi Kyung
생활과학대학 (식품영양학과)
Read more

Altmetrics

Total Views & Downloads

BROWSE